PERSONVERN & INFORMASJONKAPSLER

Digital Trafikk forstår at personvernet ditt er viktig for deg. Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til din personlig identifiserbare informasjon når du bruker denne nettsiden. Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi beskytter og bruker informasjonen vi samler inn fra deg. Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til vilkårene beskrevet i den nyeste versjonen av denne personvernerklæringen. Du bør også lese våre vilkår for bruk for å forstå de generelle reglene om din bruk av denne nettsiden, og eventuelle tilleggsvilkår som kan gjelde når du får tilgang til bestemte tjenester eller materialer på visse områder av denne nettsiden. "Vi", "vår" betyr Digital Trafikk og dets tilknyttede selskaper. "Du", "din," besøkende eller "bruker" betyr den enkelte som går inn på dette nettstedet.

PERSONLIG OG IKKE-PERSONLIG INFORMASJON

Vår personvernerklæring identifiserer hvordan vi behandler din personlige og ikke-personlige informasjon.

HVA ER IKKE-PERSONLIG INFORMASJON, OG HVORDAN SAMLES DET INN OG BRUKES?

Ikke-personlig informasjon er informasjon som ikke kan identifisere deg. Hvis du besøker denne nettsiden for å lese informasjon, for eksempel informasjon om en av våre tjenester, kan vi samle inn visse ikke-personlige opplysninger om deg fra datamaskinens nettleser. Fordi ikke-personlig informasjon ikke kan identifisere deg eller være knyttet til deg på noen måte, er det ingen begrensninger på måtene vi kan bruke eller dele ikke-personlig informasjon på. Hva er personlig informasjon og hvordan samles de inn? Personlig informasjon er informasjon som identifiserer deg som enkeltperson, slik som navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og faksnummer. Vi kan samle inn personlig informasjon fra deg på en rekke måter:

• Når du sender oss en søknad eller annet skjema.

• Når du utfører en transaksjon med oss, våre tilknyttede selskaper eller andre.

• Når vi samler inn informasjon om deg til støtte for en transaksjon, for eksempel kredittkortinformasjon.

• Noen steder på denne nettsiden har du mulighet til å sende oss personlig informasjon om deg selv, velge å motta spesiell informasjon, kjøpe tilgang til et av våre produkter eller tjenester, eller å delta i en aktivitet.

BRUKES KAPSLER ELLER ANDRE TEKNOLOGIER FOR Å INNHAMLE PERSONLIG INFORMASJON?

Ja, vi kan bruke informasjonskapsler og relaterte teknologier, for eksempel web beacons, for å samle inn informasjon på nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en nettsideserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tildelt deg, og kan kun leses av en webserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg. Et av hovedformålene med informasjonskapsler er å tilby en bekvemmelighets funksjon for å spare tid. Formålet med en informasjonskapsel er å fortelle webserveren at du har returnert til en bestemt side. For eksempel, hvis du registrerer deg hos oss, hjelper en informasjonskapsel Digital Trafikk med å huske din spesifikke informasjon ved senere besøk. Dette forenkler prosessen med å registrere din personlige informasjon, for eksempel faktureringsadresser, leveringsadresser og så videre. Når du går tilbake til det samme nettstedet for Digital Trafikk, kan informasjonen du tidligere har oppgitt, hentes, slik at du enkelt kan bruke funksjonene du har tilpasset. Et web beacon er et lite grafisk bilde som lar parten som stiller nettsignalet overvåke og samle inn viss informasjon om brukeren av nettsiden, det nettbaserte dokumentet eller e-postmeldingen, for eksempel typen nettleser som ber om web beacon, IP-adressen til datamaskinen som web-beaconen sendes til og tidspunktet web-beaconet ble sett på. Web-beacons kan være veldig små og usynlige for brukeren, men generelt sett kan ethvert elektronisk bilde som sees på som en del av en nettside eller e-post, inkludert HTML-basert innhold, fungere som et web-beacon. Vi kan bruke web-beacons for å telle besøkende til nettsidene på nettstedet eller for å overvåke hvordan brukerne våre navigerer på nettstedet, og vi kan inkludere web-beacons i e-postmeldinger for å telle hvor mange meldinger som ble sendt som faktisk ble åpnet, handlet på eller videresendt.

Tredjepartsleverandører kan også bruke informasjonskapsler på nettstedet vårt. For eksempel kan vi avtale med tredjeparter som vil bruke informasjonskapsler på nettstedet vårt for å spore og analysere anonym bruk og volumstatistisk informasjon fra våre besøkende og medlemmer. Slik informasjon deles eksternt kun på en anonym, aggregert basis. Disse tredjepartene bruker vedvarende informasjonskapsler for å hjelpe oss med å forbedre besøksopplevelsen, administrere innholdet på nettstedet vårt og spore besøkendes atferd. Vi kan også avtale med en tredjepart for å sende e-post til våre registrerte [brukere/medlemmer].

For å hjelpe til med å måle og forbedre effektiviteten til vår e-post kommunikasjon, setter tredjeparten informasjonskapsler. Alle data som samles inn av denne tredjeparten på vegne av Digital Trafikk brukes utelukkende av eller på vegne av Digital Trafikk og deles kun eksternt på en anonym, aggregert basis. Fra tid til annen kan vi tillate tredjeparter å legge ut annonser på nettstedet vårt, og disse tredjepartsannonsene kan inkludere en informasjonskapsel eller web-beacon servert av tredjeparten. Denne personvernerklæringen dekker ikke bruken av informasjon som er samlet inn fra deg av tredjeparts annonseservere. Vi kontrollerer ikke informasjonskapsler i slike tredjepartsannonser, og du bør sjekke personvernreglene til disse annonsørene og/eller annonsetjenestene for å lære om deres bruk av informasjonskapsler og annen teknologi før du kobler til en annonse. Vi vil ikke dele dine personlige opplysninger med disse selskapene, men disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på denne og andre nettsider for å kunne tilby annonser på denne siden og andre sider om varer og tjenester som kan være av interesse for deg, og de kan dele dine personlige opplysninger som du gir dem med andre.

Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avslå informasjonskapsler, kan det hende du ikke fullt ut kan oppleve de interaktive funksjonene til Digital Trafikk nettsteder du besøker.

HVORDAN BRUKER DIGITAL TRAFIKK PERSONLIG INFORMASJON?

Digital Trafikk kan beholde og bruke personopplysningene vi samler inn fra eller om deg for å gi deg tilgang til denne nettsiden eller andre produkter eller tjenester, for å svare på dine forespørsler, for å fakturere deg for produkter/tjenester du har kjøpt, og for å yte løpende service og støtte, for å kontakte deg med informasjon som kan være av interesse for deg, inkludert informasjon om våre og andres produkter og tjenester, eller be om din mening om produktene våre eller andres produkter, for journalføring og analytisk formål og å forske på, utvikle og forbedre programmer, produkter, tjenester og innhold.

Personlig informasjon samlet inn på nettet kan kombineres med informasjon du gir oss gjennom andre kilder. Vi kan også fjerne dine personlige identifikatorer (ditt navn, e-postadresse, personnummer osv.). I dette tilfellet vil du ikke lenger bli identifisert som en enkelt unik person. Når vi har avidentifisert informasjon, er det ikke-personlig informasjon, og vi kan behandle den som annen ikke-personlig informasjon. Til slutt kan vi bruke din personlige informasjon for å beskytte rettighetene våre eller eiendommene våre, for å beskytte noens helse, sikkerhet eller velferd, og for å overholde en lov eller forskrift, rettskjennelse eller andre juridiske prosesser.

DELER DIGITAL TRAFIKK PERSONLIG INFORMASJON MED ANDRE?

Vi vil ikke dele din personlige informasjon samlet inn fra denne nettsiden med en ikke-relatert tredjepart uten din tillatelse, med mindre annet er angitt i denne personvernerklæringen. I den ordinære virksomheten kan vi dele noe personlig informasjon med selskaper som vi leier inn for å utføre tjenester eller funksjoner på våre vegne. I alle tilfeller der vi deler din personlige informasjon med en tredjepart med det formål å tilby en tjeneste til oss, vil vi ikke gi dem tillatelse til å beholde, avsløre eller bruke informasjonen din med andre, bortsett fra det formål å tilby tjenestene vi ba dem om å skaffe.

Vi vil ikke selge, utveksle eller publisere din personlige informasjon, unntatt i forbindelse med et bedriftssalg, fusjon, oppløsning eller oppkjøp. For enkelte typer transaksjoner, i tillegg til vår direkte innsamling av informasjon, kan våre tredjeparts tjenesteleverandører (som kredittkortselskaper, oppgjørssentraler og banker) som kan tilby slike tjenester som kreditt-, forsikrings- og deponeringstjenester samle inn personlig informasjon direkte fra deg for å hjelpe deg med transaksjonen. Vi kontrollerer ikke hvordan disse tredjepartene bruker slik informasjon, men vi ber dem om å avsløre hvordan de bruker din personlige informasjon før de samler inn den.

Hvis du sender inn en anmeldelse for en tredjepart (person eller bedrift) ved å bruke vår Facebook-fananmeldelsesapplikasjon, ber vi deg under innsendingsprosessen om tillatelse til å samle inn grunnleggende informasjon (som navn og e-postadresse) som vi deretter deler med tredjeparten som du sender inn anmeldelsen for. Vi kan være juridisk tvunget til å frigi din personlige informasjon som svar på en rettskjennelse, stevning, ransakingsordre, lov eller forskrift.

Vi kan samarbeide med rettshåndhevende myndigheter for å etterforske og straffeforfølge besøkende på nettstedet som bryter reglene våre eller deltar i atferd som er skadelig for andre besøkende (eller ulovlig). Vi kan utlevere dine personopplysninger til tredjeparter hvis vi føler at utleveringen er nødvendig for å beskytte rettighetene eller eiendommene våre, beskytte noens helse, sikkerhet eller velferd, eller for å overholde en lov eller forskrift, rettskjennelse eller andre juridiske prosesser. Som diskutert i avsnittet om informasjonskapsler og andre teknologier, kan vi fra tid til annen tillate en tredjepart å vise annonser på denne nettsiden.

Hvis du deler informasjon med annonsøren, inkludert ved å klikke på annonsene deres, kontrollerer ikke denne personvernerklæringen annonsørens bruk av din personlige informasjon, og du bør sjekke personvernreglene til disse annonsørene og/eller annonsetjenestene for å lære om deres bruk av informasjonskapsler og annen teknologi før du linker til en annonse.

HVORDAN ER PERSONLIG INFORMASJON BRUKT FOR KOMMUNIKASJON?

Vi kan kontakte deg med jevne mellomrom via e-post, post eller telefon for å gi informasjon om programmer, produkter, tjenester og innhold som kan være av interesse for deg. I tillegg lar noen av funksjonene på denne nettsiden deg kommunisere med oss ​​ved hjelp av et online skjema. Hvis kommunikasjonen din ber om svar fra oss, kan vi sende deg et svar via e-post. E-postsvaret eller bekreftelsen kan inneholde din personlige informasjon. Vi kan ikke garantere at våre e-poster til deg vil være sikre mot uautorisert avlytting.

HVORDAN ER PERSONLIG INFORMASJON BESKYTTET?

Vi har implementert generelt aksepterte standarder for teknologi og operasjonell sikkerhet for å beskytte personlig identifiserbar informasjon mot tap, misbruk, endring eller ødeleggelse. Kun autorisert personell og tredjepartsleverandører har tilgang til din personlige informasjon, og disse ansatte og leverandørene er pålagt å behandle denne informasjonen konfidensiell. Til tross for disse forholdsreglene kan vi ikke garantere at uautoriserte personer ikke får tilgang til din personlige informasjon.

LENKER

Denne siden inneholder lenker til andre nettsteder som gir informasjon som vi anser som interessant. Digital Trafikk er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innholdet på slike nettsteder.

OFFENTLIGE DISKUSJONER

Dette nettstedet kan gi offentlige diskusjoner om ulike forretningsvurderingsemner. Vær oppmerksom på at all informasjon du legger ut i disse diskusjonene vil bli offentlig, så vennligst ikke legg ut sensitiv informasjon i offentlige diskusjoner. Når du offentliggjør informasjon på nettet, kan denne informasjonen samles inn og brukes av andre. Vi er ikke ansvarlige for handlinger eller retningslinjer fra tredjeparter som samler inn informasjon som brukere avslører i slike fora på nettstedet. Digital Trafikk er ikke enig eller uenig i noe som er lagt ut på diskusjonstavlen. Husk også at du må overholde våre andre publiserte retningslinjer angående innlegg på våre offentlige fora.

HVORDAN KAN EN BRUKER SE, ENDRE OG/ELLER SLETTE PERSONLIG INFORMASJON?

Du kan få tilgang til, korrigere, oppdatere og/eller slette all personlig identifiserbar informasjon som du sender til nettstedet. Du kan også melde deg av e-postlister eller eventuelle registreringer på nettsiden. For å gjøre det, vennligst enten følg instruksjonene på siden til nettstedet der du har oppgitt slik informasjon eller abonnert eller registrert deg eller kontakt oss på [email protected]

PERSONVERN FOR BARN

Digital Trafikk vil ikke med vilje samle inn personlig informasjon (som et barns navn eller e-postadresse) fra barn under 13 år. Hvis du tror at vi har samlet inn personlig informasjon fra et barn under 13 år, vennligst kontakt oss.

ENDRINGER.

Digital Trafikk forbeholder seg retten til å endre denne erklæringen når som helst. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppført i denne delen, og hvis slike endringer er vesentlige, vil en melding bli inkludert på hjemmesiden til nettstedet i en periode. Hvis du har spørsmål om personvern på noen nettsteder som drives av Digital Trafikk eller om vår nettstedspraksis, vennligst kontakt oss på: [email protected]